China

Gepubliceerd door mark op

20-08-’08 Ik heb het gehaald
Iets meer dan 12.000 kilometer heb ik afgelegd per fiets en precies op de openingsdatum van de Olympische spelen op 08-08’08 aangekomen in Beijing. De droom die ik had om ooit per fiets een keer naar China te gaan is uitgekomen. Het is een groot avontuur geweest met maar weinig tegenslagen en te veel moois om hier op deze pagina kwijt te kunnen. Vooral de hartelijkheid van alle mensen die we onderweg tegenkwamen heeft een grote indruk op mij gemaakt. De reis was fantastisch en zeker voor herhaling vatbaar. De afsluiting in Bejiing met zijn Olympische spelen en het Holland Heineken Huis maakte de reis compleet. Ik heb gefietst, gelopen, afgezien, gelachen, gehuild, gevloekt, gezongen, maar vooral genoten! Ik wil bij deze familie, vrienden en bekenden bedanken voor de steun tijdens de reis en ik kan niet wachten jullie allemaal weer te zien. Tot gauw in Nederland!

Blik hier terug op de reis met de website van destijds