Engeland & Ierland

Gepubliceerd door mark op

Augustus 2011

In het jaar 2011 proberen we opnieuw het lange afstandsfietsen. Majlits heeft een route uitgezocht dwars door het hart van Engeland, we nemen de boot naar Harwich en worden daar door familie en de buren uitgezwaaid. Daarna fietsen we naar en door Londen. Vanaf daar gaat onze reis door naar Bristol, Swansea en Pembroke. We smokkelen een klein stukje met de trein, de heuvels door Wales zijn super zwaar en we hebben een redelijk strak tijdschema. We nemen de boot naar Ierland, naar de plaats Rosslare. Vanaf daar fietsen we naar het noorden via Gorey, Wicklow en komen uiteindelijk aan in Dublin. Daar stopt ons fietsavontuur, maar we zijn er nog niet. We vliegen naar Frankrijk met fietsen en al en pikken een oude Nissan Patrol op. We rijden met deze auto en de fietsen aan boord terug naar Nederland en kunnen terugkijken op een geweldige avontuur.


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.