S01E01 Ushuaia

Gepubliceerd door mark op

Een waanzinnige start van onze wereldreis op de fiets. Vandaag na 36 uur onderweg te zijn geweest, waarvan 18 uur vliegen, fietsten we vanaf het vliegveld zo naar ons hostel in Ushuaia (Argentinië). De fietsen waren nagenoeg onbeschadigd in hun dozen aangekomen. Alleen bij het monteren van Majlits haar zadel brak de bout. In de stad gingen we op zoek naar een fietsenmaker maar dit werd een kleine auto garage. Daar werd vakkundig en voor niks de bout vervangen door een nieuwe, kregen we 1 reserve en nog 2 bijpassende steeksleutels maat 10 erbij ook. Wat een warm welkom zo tussen de besneeuwde toppen. Morgen gaan we de omgeving verder verkennen en kunnen jullie onze verhalen en rit verder volgen.


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.