S01E03 Martial gletsjer

Gepubliceerd door mark op

Vandaag wat hoogtemeters gemaakt met het klimmen naar de Martial gletsjer. Het viel ons alles mee. Wel goed dat we even onze benen hadden losgemaakt. De eerste foto – met de winkelwagen op de paal – is een typisch beeld voor Ushuaia net als bij ons de grijze bak. Het natuurschoon was ook vandaag weer overweldigend. Morgen doen we nog de laatste inkopen en wachten even de buien af, daarna zijn we onderweg richting Tolhuin.

Deze dag stond in het teken van ons rantsoen. We maken afwegingen, zowel prijs als gewicht. Dus droogvoer: pasta, soep, noodles en oploscapuccino; water met zakjes limo ipv duurder drinken (water is multifunctioneel, sap niet) etc. etc. Ook weer geprobeerd wat te pinnen wat helaas niet zo makkelijk blijkt te gaan en wat transactiekosten van ruim 5 euro per keer met zich meebrengt… Morgen nog lekker ontbijten en, via het tankstation voor het vullen van onze benzinebrander, vamos!


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.