S01E08 Puerto Natales

Gepubliceerd door mark op

In Puerto Natales verhuizen we, ivm het slechte weer en omdat het hostel waar we slapen vol is, naar een privé onderkomen die we via AirBnB hebben geboekt. We hebben nu mooi een dag de tijd om de stad goed te bekijken. Op zaterdag 15 oktober vertrekken we richting het park Torres del Paine. Het eerste stuk is gelijk vol tegen wind en klimt omhoog voorbij het vliegveld. Vlak daarna slaan we linksaf de onverharde Y-290 op die ons leidt naar de ingang van het park. Onderweg komen we langs een grot, welke we bezoeken. Pas als we weg willen rijden worden we teruggeroepen om te betalen, das balen. In het hostel hadden we de Chileense Oliver Von Gierke Olmos ontmoet die de een wedstrijd mountain biken door het park zou gaan rijden. Prompt komen we hem tussen al de tegemoet komende fietsers tegen, onvoorstelbaar! We zien de Torres steeds dichterbij komen en vinden een top plek om wild te kamperen. De nachten zijn nog koud, het vriest een aantal graden en we kleden ons warm aan in de slaapzak. Morgen zullen we de ingang van het park bereiken.


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.