S01E25 Dakar 2017

Gepubliceerd door mark op

1e rang Dakar 2017. Tent bijna op het parcours opgezet! Vol in het stof zoals later bleek, vooral bij de auto’s en de vrachtwagens. Wat een geweld en wat een hitte. Gelukkig waren we vrienden geworden met de gendarmeria en kregen we volop water. Toen we net op bed lagen, scheen een zaklamp op onze tent van de politie: of we wilden vertrekken. Van de Dakar organisatie was het niet geoorloofd om tot laat zo dicht op het parcours te blijven. Uiteindelijk mochten we gelukkig blijven staan. Een rommelige nacht volgde, tot kwart voor drie bleven laatkomers van de race voorbij bulderen. Wat een avontuur weer!

Geplaatst door Avontuurlijk Fietsen op Vrijdag 13 januari 2017

Categorieën: Verslag

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.