Presentatie op locatie

Gepubliceerd door mark op

Wij hebben al meerdere malen verslag gedaan van onze reizen in kleine en grote zalen vol met publiek. Mocht u als vereniging, bedrijf of een gelegenheidsgroep interesse hebben voor een presentatie ergens in Noord Holland, dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

We vertellen u graag over ons leven vanuit de fietstas. De spannende avonturen tijdens onze fietsreis presenteren wij graag aan u. Van onze route hebben we interactieve beelden en prachtige foto’s met bijbehorende verhalen, geprojecteerd op Google Earth. We sluiten af met een korte film. Na afloop kunt u vragen aan ons stellen. Het tarief hangt af van de grootte van de groep, de locatie en de gewenste duur (tot maximaal 1,5 uur).

Voor het maken van een afspraak neem contact met ons op: markmenow@gmail.com WhatsApp +31641107273

Categorieën: Verslag