Online “zoom” presentaties

Gepubliceerd door mark op

Wij hebben al meerdere malen verslag gedaan van onze reizen in kleine en grote zalen vol met publiek. Helaas kan dit op het moment niet vanwege het coronavirus, maar wat wel kan is de presentatie online geven. Mocht u als vereniging, bedrijf of een gelegenheidsgroep interesse hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Wat we tijdens onze reizen beleven en hoe wij dit doen, presenteren wij graag aan u. Van onze route hebben we interactieve beelden en prachtige foto’s met bijbehorende verhalen, geprojecteerd op Google Earth. Het tarief wat wij vragen hangt af van de grootte van de groep en de gewenste duur (tot maximaal 1,5 uur).

Voor het maken van een afspraak neem contact met ons op: markmenow@gmail.com WhatsApp +31641107273

Categorieën: Verslag