Blog

S06E10

Het gaat de volgende dagen gelukkig steeds beter met Majlits haar verkoudheid. We klimmen perfect het dorp uit, bij de zee vandaan en genieten van de mooie uitzichten. Hierna fietsen we door autovrij prachtig landbouwgebied met olijfbomen en allerlei noten- en fruitbomen, we genieten volop. De volgende ochtend is het Lees meer…

Griekenland in 🌞

Naast zeer afwisselend landschap ook heel veel verschillende bouwwerken onderweg. Van theaters tot kastelen. De grensovergang gaat top en daarnaast loopt de temperatuur op naar zelfs een dag met 21 graden. Kijk maar gauw hoe deze etappe is verlopen:

Lenteachtig Servië

Het zonnetje schijnt overweldigend en de temperatuur uit de wind stijgt tot bijna 19 graden. De meeste laagjes kleren kunnen uit en we genieten volop van de route door Servië. We ontmoeten lieve mensen, eten heerlijk, maar worden ook belaagd door valse honden. Kijk gauw naar de beelden:

2.000 km

Deze etappe gaat een aantal grenzen over en we bereiken na iets meer dan 2.000 km de fantastische stad Boedapest. Je zal in deze film alle weertypes voorbij zien komen, maar het zonnetje voert de boventoon. Ga maar gauw kijken: